Swallow Tailed Gull

Swallow Tailed Gull er en ekvatorial sjøfugl i måkefamilien Laridae. Arten er endemisk Til Galapagosøyene. Når den ikke hekker er den helt pelagisk og migrerer østover til Kysten Av Ecuador og Peru.

Svalehalemåken har over femti kolonier spredt over Hele Galapagos-øygruppen.

Swallow Tailed Måken er unik i måkene for å mate utelukkende om natten. Det er den eneste nattlige gull i verden. Dens natttilpassede øyne tillater det å mate miles fra land på fisk og blekksprut det fanger fra overflaten av havet.

Swallow Tailed Gull har et veldig særegent svart hode med en rød ring rundt øyet. Den har en svart regning med en grå spiss. Den forked halen er hvit og svømmehud føttene er røde. De har noen ganger hvite flekker på ryggen. Disse stedene hjelpe dem kamuflasje i sine steinete klippe habitater.

Svalehalemåker hekker i små kolonier hele året på østsiden av øygruppen. Den legger bare ett egg på klippene På Alle Galapagosøyene unntatt Fernandina og Isabela. Dens chick er den eneste gull chick med så mye hvitt, kanskje slik at de hjemvendte foreldre kan finne dem lettere. De umodne måkene har også brune flekker på ryggen og et svart bånd på halene. Umodne måker har en hard samtale med en innledende skrik som viser sin røde gape og tunge, en rangle og slutter med en klikkelyd.

Courtships innebærer preening, head-tossing og regurgitation av mat av hannene.

en type fisk som lyser kan sees fra over vannet, noe som gjør det enkelt For Swallow Tailed Gull å se og angripe det om natten.

de beste stedene å se Swallow Tailed Gull er på øyene Genovesa Og South Plaza.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.